• Imprimeix

Obert el període per demanar beques Marie Skłodowska-Curie COFUND

16/04/2018 13:04
20180416_beques MSCA cofund

El programa COFUND té l’objectiu de fomentar programes regionals, nacionals i internacionals que fomentin l’excel·lència en la formació en recerca, la mobilitat i el desenvolupament professional. 

 

 

 

 

 

El programa agafa la forma de:

Programes de doctorat: s'ocupen del desenvolupament i l'ampliació de les competències de recerca dels investigadors en etapes primerenques. Es donarà suport als mòduls de capacitació substancial, inclosos els digitals, que tractin les habilitats clau transferibles comuns a tots els àmbits i afavoreixin la cultura de la Ciència Oberta, la innovació i l'esperit emprenedor. Cada investigador ha d'estar inscrit en un programa de doctorat. Es presta atenció a la qualitat de la supervisió i tutoria, així com l’orientació professional. El procediment de selecció dels candidats a doctorat ha de ser obert, transparent i basat en mèrits.

 

Beques per a investigadors: finança beques de formació individual i de formació professional per a investigadors experimentats. Els tipus de mobilitat admesos per programes de beques poden ser similars als que s'admeten a les beques individuals Marie Skłodowska-Curie. A banda de la mobilitat transnacional, es recomana als candidats que incloguin elements de mobilitat intersectorial i interdisciplinarietat en els seus programes. Els programes de beques s'han de basar en la mobilitat individual, és a dir, els investigadors haurien de poder triar lliurement un tema de recerca i l'organització adequada per allotjar-los, adaptant-se a les seves necessitats individuals.

 

Pressupost: 80M €   |     Data límit:27/09/2018