• Imprimeix

Licitació per la Plataforma de publicació d’investigació oberta de la Comissió Europea

09/04/2018 14:04
20180409_licitacio plataforma investigacio oberta

En el marc de la iniciativa “Open Research Europe” es demana la creació d’una plataforma de publicació d’articles científics com a servei pels beneficiaris d’Horizon 2020. La plataforma proporcionarà un lloc de publicació d’accés obert sense cost pels beneficiaris d’Horizon 2020.

Gestionarà tot el procés de publicació, des de la presentació i la pròpia publicació fins a la conservació i preservació posterior dels articles originals derivats del finançament d’Horizon 2020, e implementarà un sistema obert de revisió d’experts.

També es guardaran preimpressions. Els articles publicats i les preimpressions quedaran disponibles de forma oberta per a tots els investigadors i ciutadans.

El licitador ha de personalitzar una infraestructura de publicació, prèviament existent, segons els requisits de la Comissió Europea, així com desenvolupar processos i polítiques per tal de que la plataforma funcioni correctament com a servei.

També haurà de participar en activitats de comunicació per la plataforma i gestionar el servei, així com publicar articles a la plataforma.

El contracte tindrà una durada de 4 anys.

 

Pressupost: 6,4M €   |    Data límit: 18/05/2018