• Imprimeix

Licitació_CHAFEA: establiment d’una xarxa d’experts europeus en el context de la globalització i la migració

Objectiu: avaluar les opcions per a la creació d'una xarxa d’experts sobre patologies poc freqüents relacionades amb la migració i la globalització

19/12/2017 13:12
20171219_CHAFEA malalties immigrants

Encara que la majoria dels immigrants i refugiats que arriben no presenten un especial desafiament en matèria de malalties transmissibles, l’evidència indica que es necessiten treballs addicionals per a cobrir les llacunes de coneixement existents en les diferents categories de professionals de la salut.

Compartir coneixements mèdics és una estratègia important per tal de desenvolupar les competències i habilitats dels professionals de la salut per fer front a les necessitats dels immigrants i viatges i donar suport a canvis en la prestació de serveis sanitaris.

El propòsit del contracte és, doncs:

  • Identificar les àrees sobre patologies poc freqüents en el context de la globalització i la migració on l’establiment d’una xarxa d’experts europeus podria ser un valor afegit.
  • Organitzar un taller amb experts per tal d’identificar els centres europeus que podrien proporcionar experiència en les àrees identificades.
  • Identificar la viabilitat d’una xarxa europea d’expertesa en aquesta àrea.

Pressupost: 200.000€ | Data límit: 13/02/2018