• Imprimeix

SPIN (SPort for INclusion): una eina per a la inclusió de la nova ciutadania, gràcies a Erasmus+

El projecte SPIN (SPort for INclusion) ha rebut finançament de la Unió Europea, en el marc del programa Erasmus + per fomentar la integració social de col•lectius immigrants i la igualtat de gènere mitjançant l’esport de base, l’esport per tothom i els esports d’equip.

13/11/2017 13:11
20171113_SPIN

El projecte ha estat liderat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), conjuntament amb la Càtedra Unesco de Diàleg Intercultural al Mediterrani de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, el Comité Régional de l’Union sportive de l’enseignement du premier degré Occitainne (CRUSEP-O) de França i la Unione Italiana Sport Per Tutti - Comitato Regionale Piemontese (UISP CR Piemontese) d’Itàlia.

Aquest projecte ha contribuït a conèixer i aprofundir en la realitat de la inclusió social de persones immigrants a través de l’esport a Catalunya, les Illes Balears, Itàlia i França.  

El dies 15 a 17 de novembre se celebra l’acte de cloenda del projecte a Mollet ja que és ciutat Europea de l’Esport durant tot el 2017. Durant els 3 dies que dura aquest seminari es fan taules rodones per conèixer experiències i analitzar tots els programes i polítiques que s’estan fent al voltant de la inclusió social de persones immigrants als nostres països.