• Imprimeix

Manual de pràctiques

El mes d'agost de 2016 la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea va publicar el “Manual de pràctiques a les institucions europees i a altres actors internacionals”, pensat per a tothom que tingui interès a adquirir experiència en l’àmbit internacional. Ara se'n presenta una nova versió actualitzada (la 3a edició) , que recull encara més institucions, òrgans i agències d‘àmbits diversos que ofereixen estades de pràctiques, bona part de les quals estan enfocades al jovent universitari. Es facilita, així, l’accés a oportunitats formatives que permetin descobrir el funcionament de les institucions i, alhora, adquirir experiència professional.

24/10/2017 12:10
20160929_manual2

Aquí trobareu informació detallada sobre cadascuna de les estades formatives: institució i lloc de formació, tipologia de les pràctiques, principals requisits, remuneració, durada de l’estada, enllaços d’interès, període d’inscripció, etc.

En la majoria de casos cal tenir en compte que les convocatòries s'obren amb molta antelació respecte a l’inici de les pràctiques, per la qual cosa és recomanable no esperar fins al darrer moment.