• Imprimeix

L’Associació Isagoria participarà en un curs internacional sobre llenguatge no discriminatori finançat pel programa Erasmus+

23/02/2018 10:02
20180223_isagoria-ERASMUS

L’Associació Isagoria és una entitat amb seu a la Universitat de Barcelona dedicada a la cultura de la pau i la millora de la democràcia. Entenent el llenguatge intercultural i la mobilitat com a eines, l’entitat centra el seu interès a l’est d’Europa i el Caucas i treballa amb organitzacions d’aquestes regions. Del 22 al 30 d’abril participarà en el curs “A World Without Discrimination” a Ödemiş (Turquia) sobre llenguatge inclusiu i no discriminatori en el que participaran 8 associacions més de Turquia, Armènia, Ucraïna, Portugal, Itàlia, Romania, Sèrbia i Hongria. 

El programa Erasmus+ cobreix totes les despeses de viatge i manutenció, de manera que els participants no han d’assumir cap cost. 

Fins al dia 1 de març Isagoria seleccionarà 3 participants catalans per a assistir al curs. Cal tenir entre 18 i 35 anys i tenir un nivell d’anglès intermedi (B2). Les sol·licituds es poden formalitzar a través d’aquest formulari. 

Data límit: 01/03/2018