• Imprimeix

La Delegació us convida a la inauguració de l’exposició “Tossudament”

La Delegació del Govern davant la UE us convida el pròxim 21 de juny a les 18.30 h a la inauguració de l’exposició “Tossudament. Relat del procés català” a l’Espai Catalunya Europa. Hi participaran la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret.

15/06/2017 10:06
20170615_inauguracio

També hi participaran el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, el representant del Govern davant la UE, Amadeu Altafaj, Director General de Difusió de la Generalitat de Catalunya, Ignasi Genovès, els eurodiputats Josep Maria Terricabras, Ramon Tremosa i Jordi Solé i els comissaris i fotògrafs de l’exposició, Jordi Ribot i Joan Castro.

Aquesta exposició fotogràfica de l’agència ICONNA documenta els deu grans moments d’efervescència cívica i política per reivindicar el dret a decidir que s’han viscut a Catalunya des de l’any 2009.

La mostra es va exposar per primera vegada el 2014 a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, també ha estat al Palau Robert de Barcelona i al festival Visa Off de Perpinyà. Actualment i fins el 31 d’agost de 2017 es pot visitar a l’Espai Catalunya Europa.

Les fotografies han estat realitzades per Joan Castro i Jordi Ribot Puntí, amb la col·laboració de Ruben Garcia Carballo, Robin Townsend i Gustau Nacarino. Cadascuna està acompanyada d’un text descriptiu signat per protagonistes i testimonis, com ara el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

L’Agència ICONNA va començar aquesta col·lecció de fotografies durant la consulta d’Arenys de Munt. Des d’aleshores, ha fet un seguiment detallat de totes les gran mobilitzacions, també de les manifestacions que han omplert el centre de Barcelona. Els darrers anys aquestes protestes han aconseguit molt ressò internacional per la seva magnitud i pel civisme amb què s’han desenvolupat.

Si hi esteu interessats, es prega confirmeu la vostra assistència per correu electrònic: activitats.ue.exi[@]gencat.cat

El registre començarà a les 18 h. 

Més informació sobre la Delegació del Govern davant la Unió Europea

Pàgina de Facebook i compte de Twitter de la Delegació

Més informació