• Imprimeix

Com hauria de ser el finançament futur de la recerca i la innovació a la UE? Participeu a la consulta pública promoguda per la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya obre una consulta pública per contribuir al disseny del futur programa europeu de finançament de la RDI tot assegurant que les prioritats de Catalunya quedin reflectides.

21/07/2017 12:07
20170724_FP9

Els fons europeus de recerca, desenvolupament i innovació (RDI) són estratègics per a Catalunya, que ha captat el 2,6% del total de recursos del programa Horizon 2020 durant la primera meitat de la seva execució.

A hores d’ara ja s’han iniciat els treballs per a definir el que ha de ser el proper programa de finançament de la recerca i la innovació europea per al període 2021-2027, anomenat provisionalment FP9. En aquest context, la Generalitat de Catalunya vol aprofitar l’ocasió per identificar els temes clau dels pròxims anys i influir en la seva definició, tot assegurant que les prioritats més importants pel futur de Catalunya quedin reflectides.

Us convidem a participar en aquesta consulta i a contribuir, des del nostre país, en el disseny futur de la recerca i la innovació de la Unió Europea. Els resultats d’aquesta consulta s'incorporaran al document de posicionament del Govern de Catalunya, que recollirà també l'opinió de diferents grups d'experts.

A qui va adreçada la consulta: a totes aquelles persones i entitats vinculades al món de la recerca i la innovació, de l’empresa i a la ciutadania en general.

Termini: 21.09.2017

Com participar-hi: responeu l'enquesta en línia (no us portarà més de 20 minuts). Si ho necessiteu podeu visualitzar o imprimir l'enquesta en format PDF per preparar les respostes. Si ho considereu convenient, al final de l'enquesta en línia podreu carregar el vostre document de posicionament.

Per a qualsevol incidència tècnica contacteu amb: spei.agaur@gencat.cat

Gràcies per endavant per participar-hi.