• Imprimeix

Exposició actual

L’exposició “Scouting in Catalonia” té un doble objectiu: d’una banda, pretén donar a conèixer diferents espais de Catalunya com a escenaris potencials per realitzar produccions cinematogràfiques, televisives o publicitàries; i, d’altra banda, vol posar en valor la feina dels localitzadors d’espais –les persones encarregades d’escollir els escenaris dels rodatges.

Tossudament

Catalunya, un gran plató de cinema

Catalunya és un aparador de talent i creativitat; l’any 2016 va ser l’escenari de més de 4.000 produccions. En aquesta exposició es recullen alguns dels espais catalans on s’han gravat pel·lícules, sèries de televisió i anuncis publicitaris. La mostra permet aprofundir en llocs desconeguts o poc visitats, revaloritzar espais quotidians com a escenaris possibles i descobrir el potencial de ciutats, pobles i paisatges.

La mostra és una iniciativa conjunta del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de Turisme. El Departament de Cultura, a través de la Catalunya Film Commission (CFC), coordina una xarxa d’oficines d’atenció als rodatges arreu del territori català que es posen al servei de les produccions audiovisuals per facilitar els rodatges als seus espais. Actualment compta amb gairebé 200 municipis associats.

La comissària de l'exposició és Nuria Vidal, crítica de cinema, professora de crítica cinematogràfica a l’ESCAC i autora de diversos llibres de cinema.

'Scouting in Catalonia' es va inaugurar el 2015 al Palau Robert de Barcelona i arriba actualitzada a Brussel·les on s'hi estarà del 8 de setembre al 9 de novembre del 2017. 

Entrada gratuïta

Horaris:

  • De dilluns a dijous: de 10 a 13 h i de 14 a 17 h
  • Divendres: de 10 a 13 h i de 14 a 16 h
  • Tancat dissabtes, diumenges, festius i el període de nadal

Com arribar?

Rue de la Loi / Wetstraat, 227
1040 - Brussel·les, Bèlgica (planta baixa)

Dades de contacte:

activitats.ue.exi[@]gencat.cat

Tel. +32 (0)2 231 03 30

 

L’exposició 'Scouting in Catalonia' es podrà visitar fins el 9 de novembre de 2017 a l’Espai Catalunya Europa