• Imprimeix

Exposició actual

L’Agència de fotonotícies ICONNA documenta en l’exposició “Tossudament. Imatges del procés català” els deu grans moments d’efervescència cívica i política per reivindicar el dret a decidir que s’han viscut a Catalunya des de l’any 2009.

Tossudament

Des la Consulta d’Arenys de Munt de l’any 2009 a la manifestació per l’Estatut del 2010 i la Via Catalana del 2013, fins al judici d'enguany contra l’expresident Mas i les exconselleres Ortega i Rigau per l’organització del 9-N. 

La mostra es va exposar per primera vegada el 2014 a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, també ha estat al Palau Robert de Barcelona i al festival Visa Off de Perpinyà. Actualment i fins el 31 d’agost de 2017 es pot visitar a l’Espai Catalunya Europa.

Les fotografies han estat realitzades pels fotògrafs de l’Iconna; Joan Castro i Jordi Ribot Puntí, amb la col·laboració de Ruben Garcia Carballo, Robin Townsend i Gustau Nacarino. Cadascuna està acompanyada d’un text descriptiu signat per protagonistes i testimonis, com ara el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

L’Agència ICONNA va començar aquesta col·lecció de fotografies durant la consulta d’Arenys de Munt. Des d’aleshores, ha fet un seguiment detallat de totes les gran mobilitzacions, també de les manifestacions que han omplert el centre de Barcelona. Els darrers anys aquestes protestes han aconseguit molt ressò internacional per la seva magnitud i pel civisme amb què s’han desenvolupat.

Entrada gratuïta

Horari d'estiu:

  • Dilluns a divendres de 10 h a 15 h
  • Tancat dissabtes, diumenges, festius (obert l’11 de novembre, el 8 de desembre i el 6 de gener) i el període de nadal

Com arribar?

Rue de la Loi / Wetstraat, 227
1040 - Brussel·les, Bèlgica (planta baixa)

Dades de contacte:

activitats.ue.exi[@]gencat.cat

Tel. +32 (0)2 231 03 30

 

L’exposició 'Tossudament... Relat del procés català' es podrà visitar fins el 31 d’agost de 2017 a l’Espai Catalunya Europa.