• Imprimeix

Delegació del Govern davant la Unió Europea

Notícies

 • La Delegació se suma a l'homenatge a les víctimes dels atemptats de fa un any a Brussel·les

  La Delegació se suma a l'homenatge a les víctimes dels atemptats de fa un any a Brussel·les

  El representant del Govern davant la UE ha dipositat un ram de flors a l'escultura en record a les víctimes del terrorisme que els reis i el primer ministre de Bèlgica han inaugurat just davant de la Delegació. Avui fa un any que dos atemptats van fer 32 morts a Brussel·les i la Delegació ha volgut mostrar la solidaritat amb les víctimes.

  • 22/03/2017
 • Catalunya presenta al Parlament Europeu les diferents opcions de gestió pesquera en àrees marines protegides

  Catalunya presenta al Parlament Europeu les diferents opcions de gestió pesquera en àrees marines protegides

  Una representació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat ha presentat avui davant la Comissió de Pesca del Parlament Europeu, a Brussel·les, el model català de gestió de pesca i altres activitats en l'àmbit marítim basat en la cogestió.

  • 22/03/2017
 • El Govern presenta la cartera de serveis per als catalans inscrits al Registre de residents a l'exterior

  El Govern presenta la cartera de serveis per als catalans inscrits al Registre de residents a l'exterior

  Els departaments d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència; Salut; Treball, Afers Socials i Famílies; i Cultura han signat avui els acords per a la prestació de serveis a la comunitat catalana resident a l’exterior. Amb aquests acords s’obre una nova etapa en la relació entre el Govern i la diàspora catalana, que a partir d’aquest dimarts tindrà accés a serveis en l’àmbit de la sanitat, joventut i cultura. La inscripció al Registre de Catalans residents a l’exterior és voluntària i s’ha de formalitzar a través de la xarxa.

  • 20/03/2017