• Imprimeix

El delegat

 

Ramon Font

Ramon Font i Bové (nascut a Cervera el 1952) és periodista i compta amb una àmplia experiència en mitjans de comunicació i en el camp de la comunicació institucional, tant a Catalunya com a Portugal. Entre d’altres, ha estat responsable de les redaccions a Catalunya de la SER i de TVE, així com director de RNE a Catalunya i del centre de producció de TVE a Sant Cugat.
 
Durant sis anys va ser consultor de Lisboa'94 Capital Europea de la Cultura i de l'Exposició Universal, que va tenir lloc a la capital portuguesa el 1998. Ha exercit de corresponsal a Portugal de Catalunya Ràdio, de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), de RNE i de TVE. Ha estat president de l'Associació de la Premsa Estrangera a Portugal, on ha rebut les condecoracions de l'Ordre de l'Infante Dom Henrique i de l'Ordre del Mèrit.
 
L’any 2006 va ser nomenat secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat i ha estat president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) entre 2009 i 2012. Posteriorment ha treballat com a conseller de Porto Canal TV, a Portugal. Des de 2012, Font ha estat el responsable del Programa per a la Coordinació de la Promoció Exterior de Catalunya en l’àmbit de Portugal i Brasil.
 
Des de juliol de 2015, Ramon Font és delegat del Govern de la Generalitat a Portugal.
 
Data d'actualització:  31.08.2016