• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Diàleg historicocultural entorn l’obra de Jaume Cabré. Celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dia i hora: 11 de setembre de 2019, a les 6 de la tarda

Lloc: Medelhavsmuseet, Fredsgatan 2, Stockholm
Tractament: contactes de la Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea.

Responsable del tractament: Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea. Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Generalitat de Catalunya.

Finalitat: gestionar els contactes per a la gestió de la recepció amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, així com rebre informació sobre futures activitats relacionades amb l’àmbit d’actuació de la Delegació del Govern als Països Nòrdics, així com rebre comunicacions referents a l’accés als serveis públic de l’Administració catalana, a les mesures derivades dels programes de suport al fet emigratori, a l’exercici dels drets i deures dels catalans/es a l’exterior, i al registre de catalans/es al exterior.

Legitimació: consentiment de la persona interessada. El consentiment es pot retirar en qualsevol moment.

Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els drets d'accés a les dades personals, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació davant la Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea (carrer Pietat, 2, 08002 Barcelona) protecciodades.exteriors@gencat.cat.

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer-ne els detalls podeu consultar la fitxa amb la descripció del tractament Contactes de la Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea, disponible al web del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

Si considereu que els vostres drets no s'han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.