• Imprimeix

El delegat

Andrew Davis

Andrew Davis

Benvinguts a la pàgina web de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya als Estats Units, Canadà i Mèxic.

La missió principal de la delegació és la de representar i promocionar els interessos de Catalunya als Estats Units, Canadà i Mèxic, enfortint així els lligams entre Catalunya i Amèrica del Nord. La seu principal està a Washington D.C., capital política dels Estats Units, i és en aquesta ciutat on es troba l’oficina del Delegat. La seu de Nova York està integrada per representants de la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea (Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència), Catalonia Trade & Investment-ACC1Ó (Oficina de promoció comercial), l'Agència Catalana de Turisme, i l'Institut Ramon Llull, que promou la llengua catalana i la cultura.

El nostre objectiu és treballar amb institucions nord-americanes dins dels sectors públic, privat i acadèmic, per l’enfortiment de les relacions entre Catalunya i l'Amèrica del Nord, a través de col·laboracions i l'intercanvi de coneixements en diferents àmbits i zones geogràfiques.

La delegació del Govern als Estats Units també es coordina amb les oficines de promoció comercial a Canadà (Montreal), Estats Units (Nova York, Washington D.C., Miami, Silicon Valley) i Mèxic (Ciutat de Mèxic) per tal de promocionar el comerç i la internacionalització de les empreses catalanes a l'exterior.

Us convidem a visitar aquest portal per tal d'obtenir informació sobre les nostres activitats. També podeu seguir-nos a través de Facebook i Twitter on trobareu més notícies relacionades amb la comunitat catalana als Estats Units.

Una cordial salutació,

Andrew Davis
Delegat del Govern

Data d'actualització:  23.07.2013