• Imprimeix

Actualitat

 • El conseller Romeva es reuneix amb l’alcalde de Trípoli i representants de les Nacions Unides per valorar els projectes de cooperació al Líban

  El conseller Romeva es reuneix amb l’alcalde de Trípoli i representants de les Nacions Unides per valorar els projectes de cooperació al Líban

  La delegació libanesa ha visitat instal·lacions de gestió de residus d’arreu de Catalunya per tal d’intercanviar coneixements. La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència; l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament actuen conjuntament al Líban a través d’un acord amb les Nacions Unides.  

  • 15/09/2017
 • El conseller Romeva rep la primera Missió Internacional d'Observació Electoral del referèndum

  El conseller Romeva rep la primera Missió Internacional d'Observació Electoral del referèndum

  La primera Missió Internacional d’Observació Electoral ha estat acreditada per la Sindicatura Electoral de Catalunya. El grup d’experts està format per observadors internacionals amb un àmplia experiència del Regne Unit, Estats Units, França i Polònia. Aquesta missió d'observació l’encapçala Daan Everts, expert en l'àmbit de l'observació electoral i amb una dilatada trajectòria en el servei diplomàtic holandès.

  • 12/09/2017
 • Les delegacions del Govern a l’exterior celebraran la Diada Nacional de Catalunya amb actes arreu del món

  La delegacions del Govern a l’exterior commemoraran l’11 de setembre amb l’organització d’una quinzena d’actes, la majoria dels quals comptaran amb la presencia dels respectius delegats.

  • 05/09/2017
 • El Govern inaugura la Delegació de Catalunya als Països Nòrdics

  El president Puigdemont i el conseller Romeva han assistit a la inauguració amb la delegada del Govern als Països Nòrdics, Francesca Guardiola. El president sosté que "l'1-O només hi ha dues opcions: acceptar l'statu quo, amb una autonomia buida de contingut, o declarar la independència" Per la seva banda, el conseller Romeva ha destacat que "la delegació de Dinamarca està compromesa amb l'exploració de noves vies de treball conjunt que ens permeti ser més útils per als ciutadans.

  • 31/08/2017
 • El Govern aprova el projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones, que donarà preferència a criteris de qualitat davant de criteris econòmics

  L’objectiu és millorar la qualitat dels serveis que afecten directament la ciutadania, quan es contractin amb empreses o entitats privades i del Tercer Sector. Poden ser des de serveis d’atenció a col·lectius desfavorits, activitats de lleure per a infants i joves o gent gran, serveis complementaris a l’atenció sanitària, gestió d’equipaments fins a serveis de restauració a hospitals, escoles, entre d’altres. La norma, pionera en la contractació, permetrà premiar empreses especialitzades per buscar més qualitat en el servei, apostar per la innovació i establir mecanismes de seguiment i control per limitar, entre altres aspectes, la sub-contractació.

  • 29/08/2017